Badkamer renovatie 12

Deze oude badkamer is volledig gerenoveerd.

Overal zijn er nieuwe technieken geplaatst gaande van nieuwe waterleidingen en afvoeren tot elektriciteit. Er zijn nieuwe muren geplaatst  in gyproc WR ( vochtwerend ) . Alsook is er een ventilator geplaatst om de vochtige lucht af te voeren. De douche is  afgewerkt met Acryl wanden.

Badkamer renovatie 11

Deze oude badkamer is  volledig gerenoveerd.

Overal zijn er nieuwe technieken geplaatst gaande van nieuwe waterleidingen en afvoeren tot elektriciteit. Er is een vals plafond geplaatst in gyproc WR ( vochtwerend ) met ingebouwd spots . De badkamer is volledig opnieuw bezet en er is chape gelegd . Alsook is er een ventilator geplaatst om de vochtige lucht af te voeren.

De muren zijn afgewerkt met speciaal waterdicht pleisterwerk in dit geval Stuc deco  .

Badkamer renovatie 10

Deze recente badkamer is volledig gerenoveerd wegens gezondheidsredenen.

De badkamer is volledig betegeld en gevloerd in keramische tegels. Alsook is er een ventilator geplaatst om de vochtige lucht af te voeren. De douchebak is volledig gelijk gelegd met de vloer . Er kan met een rolstoel onder de lavabo worden gereden . Het bad heeft een instapdeurtje en een neerklapbare zit . De Wc is extra toegankelijk met veel ruimte rondom.

Badkamer renovatie 9

Plaatsen van een grote inloopdouche kleur antraciet , dubbele ingang .

Vernieuwen van de technieken tot in de kelder . Plaatsen van een keramische vloertegel ( parketmotief ). Hier hebben geopteerd voor spotborigen daar we met een vals plafond te laag zouden uitkomen . Linkse zijde afgewerkt met een meubel in landelijke stijl .

Badkamer renovatie 6

Hier is de bestaande badkamer volledig gerenoveerd en er is een slaapkamer opgeofferd om een 2de badkamer van te maken.

Overal zijn er nieuwe technieken geplaatst gaande van nieuwe waterleidingen en afvoeren tot elektriciteit. Er is een vals plafond geplaatst in gyproc WR ( vochtwerend ) met ingebouwd spots . In beide badkamers is er gevloerd met  keramische tegels en de zowel het bad als de douche zijn betegeld. Alsook is er een ventilator geplaatst om de vochtige lucht af te voeren.

 

Badkamer renovatie 5

In deze ruimte is het ons gelukt om zowel een inloopdouche als een bad, wc en dubbele lavabo te plaatsen met volwaardige radiator.

Er zijn speciale tegels met krokodil en slang motief geplaatst. De vloer bestond uit ouden vloerdelen , deze hebben we verwijderd en vervangen door een OSB III plaat. Daarbovenop een egalisatielaag en dan afgewerkt met een mooie kurk.

Badkamer renovatie 4

Deze oude badkamer is volledig gerenoveerd.

Overal zijn er nieuwe technieken geplaatst gaande van nieuwe waterleidingen en afvoeren tot elektriciteit. Er is een vals plafond geplaatst in gyproc WR ( vochtwerend ) met ingebouwd spots . De badkamer is volledig betegeld en gevloerd in keramische tegels . Alsook is er een ventilator geplaatst om de vochtige lucht af te voeren.

 

Badkamer renovatie 3

Deze kleine badkamer is volledig gerenoveerd.

Overal zijn er nieuwe technieken geplaatst gaande van nieuwe waterleidingen en afvoeren tot elektriciteit. Er is een vals plafond geplaatst in gyproc WR ( vochtwerend ) met ingebouwd spots . De badkamer is volledig betegeld en gevloerd in keramische tegels . De vloer heeft een mooie motief nl. parketvloer look. Alsook is er een ventilator geplaatst om de vochtige lucht af te voeren.

20160111_112639 20160121_161056

Badkamer renovatie 2

Knusse badkamer in het midden van het huis.

Hier is alleen de bovenzijde van het bad betegeld , de rest van de badkamer is geschilderd in badkamerverf wit. De vloer is afgewerkt met kurk alsook de badomkasting , dit alles afgewerkt met 5 PU vernislagen .

Badkamer renovatie 1

Deze oude badkamer is volledig gerenoveerd. Overal zijn er nieuwe technieken geplaatst gaande van nieuwe waterleidingen en afvoeren tot elektriciteit. Er is een vals plafond geplaatst in gyproc WR ( vochtwerend ) met ingebouwd spots .

De muren zijn allemaal gestript , ingesmeerd met primer en opnieuw bezet. De badkamer is gedeeltelijk  betegeld en op de vloer is een kurk geplaatst . Alsook is er een ventilator geplaatst om de vochtige lucht af te voeren.

Badkamer renovatie 7

Deze oude badkamer is volledig gerenoveerd.

Overal zijn er nieuwe technieken geplaatst gaande van nieuwe waterleidingen en afvoeren tot elektriciteit. Er is een vals plafond geplaatst in gyproc WR ( vochtwerend ) met ingebouwd spots . Er werden overal nieuwe voorzetwanden geplaatst in gyproc met daarachter een OSBII plaat ter versteviging. De badkamer is gedeeltelijk  betegeld en gevloerd in keramische tegels , zeer groot formaat 120*60cm .

Deze badkamer had geen stabiele ondergrond , hierdoor hebben we een volledige nieuwe vloerkader opgebouwd en afgewerkt met OSB plaat. Op deze plaat werd een speciale ontkoppelingsmat aangebracht zodat we toch deze grote vloertegel konden plaatsen.

Renovatie toiletruimte

Duis in augue sem. In auctor eget dolor in tincidunt. Cras volutpat purus eget orci tristique, in tristique quam vestibulum. Nam vulputate massa auctor ipsum suscipit consequat. Mauris sit amet velit ut mauris placerat pharetra non ac diam. Pellentesque et scelerisque enim. Cras malesuada rutrum placerat. Integer pulvinar sed felis vitae facilisis.

Inloopdouche

Nulla egestas ipsum et ex molestie ullamcorper. Nullam posuere diam purus, non mollis libero sagittis a. Sed nulla risus, mattis at justo ac, aliquet faucibus orci. Praesent quis ante laoreet, gravida arcu vitae, feugiat quam. In ut turpis ut enim consectetur semper nec non orci.